Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Генеральному директору Приватного акціонерного товариства «МИКИТІВСЬКИЙ ГРАНІТНИЙ КАР’ЄР» МОРОЗУ Василю Юхимовичу присвоєно звання «Почесний громадянин Вознесенського району Миколаївської області» та вручено відповідні відзнаки районної ради

Дата: 14.06.2024 10:01
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

На XXII сесії Вознесенської районної ради восьмого скликання, яка відбулася 24 травня поточного року, прийнято рішення від 24.05.2024 року № 7 «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Вознесенського району Миколаївської області» та занесення до Книги Пошани», згідно з яким за активну громадську позицію, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі, значний вклад у розвиток гірничодобувної промисловості та вагомий особистий внесок у вирішення соціально-економічних питань Вознесенського району було присвоєно звання "Почесний громадянин Вознесенського району Миколаївської області" МОРОЗУ Василю Юхимовичу, Генеральному директору Приватного акціонерного товариства «Микитівський гранітний кар’єр», з занесенням до Книги Пошани Вознесенського району Миколаївської області.

12 червня виконуючий обов’язки голови районної ради Іван Арсентійович БУРДІН особисто привітав Мороза Василя Юхимовича з отриманням цього звання та вручив йому Свідоцтво про присвоєння звання "Почесний громадянин Вознесенського району Миколаївської області" та Посвідчення Почесного громадянина Вознесенського району Миколаївської області.

Захід відбувся на підприємстві ПрАТ «Микитівський гранітний кар’єр» за участі керівного складу та трудового колективу підприємства.

На сьогоднішній день ПрАТ «Микитівський гранітний кар’єр» є одним із ведучих та успішних підприємств у гірнобудівничій галузі.

На базі ПрАТ «Микитівський гранітний кар’єр» утворено три підприємства: «Микитівський гранітний кар’єр» (смт.Олександрівка);  «Софіївський гранітний кар’єр» (с.Софіївка); піщаний кар’єр (с.Бузьке).

Реагуючи на зміни, що відбулися протягом багатьох років в економіці країни, завдяки досвідченому управлінню та координації дій Василю Юхимовичу вдалося не тільки зберегти, а й розвинути і модернізувати підприємство. За його ініціативою налагоджена тісна співпраця з іноземними партнерами. Придбане для підприємства німецьке, шведське, турецьке обладнання, оснащене сучасними європейськими технологічними механізмами, на сьогодні залишається одним із передових в Україні і дозволяє виробляти високоякісну продукцію, що дає змогу забезпечувати потреби промисловості країни у високоякісних будівельних матеріалах.

Мороз Василь Юхимович не тільки відданий своїй справі та підприємству, він також приймає активну участь у вирішенні проблем соціального-економічного розвитку Вознесенського району. За його допомогою та фінансовою підтримкою в школах району використовуються сучасні технології в учбовому процесі, забезпечуються медичною технікою заклади охорони здоров’я, надається допомога у капітальному ремонті навчальних закладів. За його сприянням проводиться благоустрій доріг населених пунктів Вознесенського району. Він приймає активну участь у допомозі державі та Збройним Силам України. Також суттєву допомогу отримують від керівника вимушені переселенці.

За багаторічну діяльність та особисті здобутки і досягнення Мороз Василь Юхимович нагороджений медаллю «За відродження України» та Почесною грамотою Верховної Ради України.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.