Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Вознесенського району, дорогі колеги! Сьогодні я хочу звернутися до вас зі словами вдячності та поваги.

Дата: 03.06.2024 11:10
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Після чотирьох років служби на посаді голови Вознесенської районної ради, я прийняв рішення піти з неї та відкрити нову сторінку в своєму житті, і насамперед, надалі працювати та вкладати свої зусилля задля нашої Перемоги та успіху України в усіх напрямках. 

Я хочу висловити щиру подяку всім вам за вашу підтримку, співпрацю та довіру протягом нашої спільної роботи.

Завдяки вашій активності, самовідданості та небайдужості ми змогли досягти значних результатів, і саме головне, у найскладніші часи – у лютому та березні 2022 року, коли війна прийшла в наші домівки, на нашу землю - ми об’єднавшись в один сильний та міцний кулак, разом із ЗСУ та добровольцями, захистили свій край та розбили ворога, разом вирішували складні завдання та долали виклики. Кожен з вас зробив свій внесок як у захист, так у міцну спроможність обороноздатності нашого району та України, і за це я вам безмежно вдячний!

Цей час був надзвичайно важливим і продуктивним для мене. Разом з вами ми досягли багато чого. Нам вдалося реалізувати безліч проектів, покращити інфраструктуру нашого району, підтримати соціальні ініціативи та створити умови для комфортного життя кожного мешканця і особливо для тих людей, які вимушено із війною переселялися у громади нашого району для захисту та подальшого безпечного життя.     

Ваші підтримка та довіра були для мене найкращою мотивацією.

Окремо дякую  всім колегам за професіоналізм, відданість справі та спільну роботу. Кожен з вас зробив свій внесок у спільну мету, і я пишаюся тим, що мав можливість працювати з такими людьми. Ваша праця, ентузіазм та ідеї завжди надихали мене.

Закінчення цієї роботи не означає завершення нашої спільної діяльності. Я впевнений, що кожен з нас продовжить працювати на благо нашої країни, району та громади, вносити свої ідеї та пропозиції для покращення нашого спільного життя у незалежній та сильній Україні.

Бажаю вам усім здоров'я, благополуччя та успіхів у всіх ваших починаннях. Ми обов’язково переможемо ворога у цій клятій війні і наша Україна буде процвітати. Впевнений, що ми разом створили міцну основу для подальшого розвитку та процвітання, як нашого Вознесенського району, так і незалежної та сильної України!

 

З повагою та вдячністю                          Спартак ГУКАСЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.