Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ВАРЗАР Олександр Данилович особисто вручив свою десяту книгу «Вирок нездоланних» голові Вознесенської районної ради Спартаку ГУКАСЯНУ

Дата: 13.05.2024 16:04
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

10 травня ветеран праці, ветеран сільського господарства та агрономічної справи Вознесенського району, студент Універси­тету третього віку, автор десяти книг ВАРЗАР Олександр Данилович особисто вручив свою десяту книгу «Вирок нездоланних» голові Вознесенської районної ради Спартаку ГУКАСЯНУ.

ВАРЗАР Олександр Данилович народився 27 грудня 1935 року в с. Григорівка Вознесенського району Миколаївської області. З раннього дитинства почав писати вірші та освоював мистецтво малювання.

Пропрацювавши понад 50 років в сільському господарстві, як ветеран агрономічної справи, Варзар О.Д. заслужив високу повагу та авторитет се­ред керівників сільгосппідприємств, фермерських господарств, агрономів, механізаторів та спеціалістів. На любій посаді він проявляв себе принциповим та високопрофесійним, виступав порадником і наставником молодих спеціалістів.

За останні роки в місті Вознесенську Варзар О.Д. посадив сад із фруктових дерев, виноградників, ягідників, на першому мікрорайоні міста висадив парк із лісних порід дерев.

На теперішній час Варзар О.Д. є студентом Універси­тету третього віку. Допомагає організовувати екскурсії, концерти, літературні читання для слухачів університету.

Варзар О.Д. написав та видав 10 книг віршів з історій. Серед них: «Мелодії душі», «Від веселого до смішного», «Соль землі», 188 іменних поздоровлень, гуморесок та інших творів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.