Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини територіальних громад Вознесенського району

Дата: 23.02.2024 15:02
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. У рамках вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, патріотичного виховання молоді, у закладах освіти та культури територіальних громад пройшли тематичні заходи: години-реквієми, тематичні лінійки, години спілкування, години пам’яті, презентації книжкових виставок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Територіальні громади Вознесенського району долучились до всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України та Миколаївською обласною військовою адміністрацією. Його головна мета – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися, відчути командний дух, атмосферу спілкування, дружби, психоемоційна підтримка та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни. Проєкт охопив 20 областей України та м. Київ. 511 закладів середньої освіти Миколаївщини позмагаються у п’яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

19-22 лютого 2024 року в Вознесенській, Мостівській, Єланецькій, Братській, Олександрівській, Веселинівській, Южноукраїнській громадах проведено ІІ територіальний етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У Доманівській громаді відбулось відкриття поліцейської станції.

21 лютого в Доманівській громаді відбулось урочисте відкриття поліцейської станції, яка є реалізацією проєкту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

Разом із станцією розпочав свою роботу і новопризначений поліцейський офіцер громади – Назар Наточій.

В урочистому відкритті взяли участь начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Сергій Ігнатьєв, начальник сектору взаємодії із громадами Олександр Козловець, начальник відділення поліції № 2 Вознесенського райуправління В’ячеслав Савула та голова Доманівської громади Віктор Власюк.

Поліцейська станція буде забезпечувати публічний порядок, безпеку та добробут місцевих мешканців громади в Доманівській ТГ.

За кошти громади було придбано службовий автомобіль Renault Duster, ключі від якого вручив начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Сергій Ігнатьєв.

Фото без опису

Працівники ПАЕС передали армійцям обладнання для ремонту військової техніки

Набір інструментів від колективу Південноукраїнського енергокомплексу допоможе бійцям 46-ї окремої аеромобільної бригади швидше ставити на колеса та гусениці військову техніку. Придбали обладнання у рамках благодійної акції «Допомога захисникам України». А передати його військовим довірили працівницям управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС».

Представникам 46-ї окремої аеромобільної бригади вручили валізи-візки для інструментів, ударні гайковерти, електронний тестер для діагностики форсунок, мультиметр, гідравлічний прес, компресор, набір засобів для ручного розширення труб та супутникову систему Starlink. Усі пристрої обійшлися у суму понад 124 тисячі гривень. Крім технічних засобів, військовим передали одяг та взуття.

Фото без опису

На черговому благодійному ярмарку на допомогу Збройним Силам України, який пройшов в селі Таборівка Бузької громади, вдалося зібрати 20 500 грн.

Ми всі знаємо, наскільки нашим Захисникам та Захисницям сьогодні складно. На всіх напрямках точаться важкі бої. Окупанти продовжують знищувати наші населені пункти та вбивати наших громадян.

Останні два роки нам всім непросто (м’яко кажучи), але вкотре ми впевнилися, що віра у нашу Перемогу живе, віра у Перемогу Добра над Злом сильна та непохитна. Коли ми єдині – ми непереможні!

Щиро вдячні всім, хто взяв участь у ярмарку, хто долучився до його організації, хто допомагає та не лишається осторонь.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.