Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 10:43
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Це день пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, усіх, хто виконував  свій військовий обов’язок  та брав участь у збройних конфліктах на території інших держав.  

Цього дня ми вітаємо наших воїнів-інтернаціоналів, ставимо за приклад їхню відданість військовій присязі, героїзм та самопожертву. Хвилиною мовчання вшановуємо пам’ять тих, хто не повернувся з поля бою.

Афганська війна залишила глибоку рану в душі народу і сумними рядками лягла на сторінки історії України. А нині цю незагоєну рану розворушила повномасштабна агресія росії. Наші ветерани-афганці знову стали на захист національних інтересів України. Вони в перших рядах добровільно поповнили лави ЗСУ і, як тоді, з честю боронять кордони вже своєї незалежної і вільної Батьківщини. Якщо не на фронті, то в тилу, афганці займають активну громадську позицію – підтримують армію, беруть активну участь у волонтерській діяльності.

Шановні воїни-інтернаціоналісти, прийміть щирі вітання  з нагоди визначної дати. Бажаю завжди міцно тримати свої життєві позиції, залишатись принциповими і відповідальними, чесними і гідними синами України. Ви – сталева воля і міць держави, Ви – приклад для сучасних воїнів, і точно знаєте, якою ціною здобувається Перемога. Бажаю стійкості і мужності у боротьбі з ворогом, міцного здоров’я і тепла родинного вогнища. Нехай ця війна якнайшвидше закінчиться і Ви більше ніколи у своєму житті не побачите затьмареного неба. Хай мирне майбуття принесе у Ваше життя незабутні щасливі миттєвості.

Вічна слава і вічна пам’ять героям!

 

Голова Вознесенської районної ради                   Спартак ГУКАСЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.