Вознесенська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся стратегічний семінар «Нові виклики та завдання розвитку і відновлення регіонів, формування нової регіональної політики та визначення євроінтеграційних процесів»

Дата: 20.12.2023 13:56
Кількість переглядів: 83

Голова Вознесенської районної ради, як член правління Української асоціації районних та обласних рад - Спартак Гукасян прийняв участь у стратегічному семінарі «Нові виклики та завдання розвитку і відновлення регіонів, формування нової регіональної політики та визначення євроінтеграційних процесів», організатором якого виступила Українська асоціація районних і обласних рад за підтримки USAID ГОВЕРЛА.

 

Захід проходив 19-20 грудня 2023 року у місті Києві за участі як членів правління та Віце-президентів УАРОР, так і представників міністерств, відомств, Верховної Ради України та інших органів влади і організацій.

 

Було розглянуто багато питань, із найважливіших, зокрема:

1. Пріоритетні завдання в діяльності обласних і районних рад в умовах воєнного стану - виконкоми обласних та районних рад, реєстр повноважень ОМС різного рівня, участь обласних та районних рад в розробці регіональних планів відновлення.

2. Євроінтеграція регіонального самоврядування - регіональна політика ЄС та «Політика згуртованості», представництво асоціацій та регіональних влад у консультативних органах ЄС та Ради Європи.

 

Спроможні регіони і громади є ключовою умовою як для Перемоги над ворогом і процесу відновлення держави, так і прискорення євроінтеграції України.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.