Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізовано соціальний проект щодо підвищення енергоефективності та енергонезалежності у Вознесенській багатопрофільній лікарні

Дата: 03.11.2023 11:18
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

31 жовтня 2023 року у Вознесенській багатопрофільній лікарні відбулася зустріч першого заступника Міністра охорони здоров’я України Сергія ДУБРОВА, Народного депутата України Артема ЧОРНОМОРОВА, заступника голови Миколаївської обласної військової адміністрації Юрія ГРАНАТУРОВА, депутата Миколаївської обласної ради Григорія ТАШЛИКА, за участі голови Вознесенської районної ради Спартака ГУКАСЯНА, голови Вознесенської міської ради Евгенія ВЕЛИЧКА та головного лікаря КП «Комунальне некомерційне підприємство «Вознесенська багатопрофільна лікарня» Вознесенської міської ради Володимира КРАСЬОХИ з приводу встановлення

у Вознесенській багатопрофільній лікарні сонячної електростанції потужністю 28 кВт.
Під час зустрічі головний лікар Володимир КРАСЬОХА розповів про діяльність лікарні у період воєнного стану, зокрема, про ремонти, закупівлю обладнання і реалізацію різних проектів, які сприяють покращенню якості надання медичних послуг.
Особливу увагу головний лікар приділив реалізації проекту з встановлення дахової сонячної електростанції, потужністю 28 кВт. Цей соціальний проект для Вознесенської громади був ініційований та реалізований ТОВ "Іст Енержі Інжиніринг". Сонячна електростанція стала важливою складовою медичного закладу, особливо в умовах надзвичайних ситуацій та аварійних відключень електроенергії. Вона забезпечить надійне та безперебійне живлення, що є критично значущим для збереження життя та здоров'я пацієнтів, дозволить надалі надавати медичну допомогу без перебоїв і сприятиме зменшенню витрат на електроенергію з метою сталого функціонування медичного закладу.
Під час зустрічі були також обговорені пріоритетні напрямки розвитку лікарні.
Продовжимо працювати і надалі над підвищенням енергонезалежності та покращення якості послуг у комунальних закладах району.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.