Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Видатній людині Вознесенщини, Заслуженому працівнику сільського господарства Петру Євтихійовичу ЛІВИКУ виповнилося 90 років!

Дата: 02.10.2023 10:21
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

17 вересня шанованому жителю громади, одному із найкращих керівників Вознесенського району, колишньому директору радгоспу-заводу "Зелений гай" Лівику Петру Євтихійовичу виповнилося 90 років.

 

Петро Євтихійович розпочав свою трудову діяльність в сільськогосподарській галузі в 1961 році на посаді агронома, а вже з 1974 року був призначеним директором радгоспу-заводу «Зелений Гай» Вознесенського району Миколаївської області.

Вимогливий і людяний, наполегливий і рішучий, творчий, дипломатичний, з аналітичними здібностями та новаторськими ідеями, зі справжньою господарською вдачею. Всі ці якості сформували мудрого та шанованого, одного з найкращих керівників району. І хоча сьогодні він на заслуженому відпочинку, його і зараз шанують, цінують і поважають.

Петро Євтихійович - Заслужений працівник сільського господарства України, його ім’я занесено в Золоту книгу української еліти, а за багатолітню і плідну роботу, неоціненний та вагомий внесок у створення гідного міжнародного іміджу України він неодноразово нагороджений урядовими нагородами – орденами та медалями.

 

Шановний Петро Євтихійовичу! Дякуємо Вам за всі Ваші роки наполегливої праці, турботу, знання, досвід, що передали Ви молодому поколінню.

90-річний ювілей – це значна подія! Бажаємо, щоб теплі спогади наповнювали серце зворушливими почуттями та любов'ю. Щоб здоров'я дозволяло прожити ще не один десяток років. Низький уклін Вам за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, працюючи на благо Вознесенщини та України!
 

Голова Вознесенської районної ради Спартак ГУКАСЯН

                  

 

Шановний Петро Євтихійовичу!

Прийміть наші глибокі співчуття з приводу непоправного горя – смерті Вашої доньки Віти Петрівни.

Пішла з життя найдорожча та найрідніша для Вас людина. Неймовірно тяжко пережити таку втрату кожному. У цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.