Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася зустріч голови районної ради з волонтерами Вознесенського району та керівниками медичних закладів

Дата: 08.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

Сьогодні, 8 серпня, відбулася зустріч голови Вознесенської районної ради Спартака ГУКАСЯНА з представниками волонтерських організацій, волонтерами Вознесенського району та керівниками медичних закладів.

На зустрічі були присутні представники ДФТГ, також взяли участь представники організації з розмінування територій Saves lives MAG.

Голова районної ради Спартак ГУКАСЯН привітав учасників зустрічі.

Головний лікар Комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство Вознесенська багатопрофільна лікарня» Возне­сенської міської ради Володимир КРАСЬОХА висловив слова вдячності волонтерам, місцевим підприємцям, що допомагали лікарні з перших днів повномасштабного вторгнення, ознайомив з роботою лікарні у співпраці з волонтерами.

Виступили волонтери та керівники волонтерських організацій: Наталія АНУФРІЄВА, Ірина ШИШЛЯННІКОВА, Володимир ПОДІЛЬЧИК, Людмила САМЧИНСЬКА, БО «Благодійний фонд «Берегиня Південь», Сергій МАШКІН, БО «Благодійний фонд «ОДНА КРАЇНА», Вадим ВЄРЄМЄЄНКО, БФ «ШЛЯХ ВІДБУДОВИ», Неля СОБКО, Євгеній РІЗНІЧЕНКО ГО «Добробрат Братщини».

Кожен розповів про свою діяльність та проведену колосальну роботу по наданню допомоги, як Збройним Силам України, так і постраждалим від військових дій, внутрішньо переміщеним особам та іншим, також озвучили проблемні питання у волонтерській діяльності.

Представники організації з розмінування територій Saves lives MAG представили презентацію-навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів.

Голова районної ради Спартак ГУКАСЯН відзначив Грамотами за активну громадянську позицію, ефективну волонтерську діяльність по забезпеченню та підтримки військових частин і підрозділів Збройних Сил України, за патріотизм, високі моральні якості та значний особистий внесок у спільну справу Перемоги – Наталію АНУФРІЄВУ, Людмилу САМЧИНСЬКУ, Євгенія РІЗНІЧЕНКА та Сергія МАШКІНА.

Голова районної ради Спартак ГУКАСЯН висловив слова вдячності:

Хочу подякувати кожному за вашу турботу, небайдужість, розуміння, підтримку та надану матеріальну допомогу українським воїнам, особистий внесок у Перемогу та зміцнення Збройних Сил України.

Сьогодні волонтери – це рушійна сила нашого суспільства. Вони проводять без перебільшення колосальну роботу, яка сприяє перемозі України та збереженню її державності.

З метою подальшої спільної роботи, більш результативної підтримки та допомоги у розвитку волонтерського руху  на території Вознесенського району за результатами зустрічі було вирішено створити Координаційний центр за участі представників влади, волонтерів та інших підприємств, установ і організацій. 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.