Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з головами територіальних громад Вознесенського району за участі народного депутата України Артема Чорноморова

Дата: 22.06.2023 14:53
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

Сьогодні, 22 червня, відбулася нарада з головами територіальних громад Вознесенського району. У нараді взяли участь народний депутат України Артем Чорноморов, голова районної ради Спартак Гукасян, виконувач функцій і повноважень начальника районної військової адміністрації Антоніна Шарата, заступник голови районної ради Іван Бурдін, заступник начальника районної військової адміністрації Іван Білоконь, керівники структурних підрозділів районної військової адміністрації та керівники підприємств, установ і організацій району.

 

На нараді були розглянуті питання:

1. Про нарахування та сплату мінімального податкового навантаження фізичним та юридичним особам Вознесенського району.

2. Про запобігання виникненню пожеж в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю 2023 року.

3. Про підготовку до опалювального сезону 2023/2024 року об’єктів
інфраструктури.

 

З питання нарахування та сплати мінімального податкового навантаження фізичним та юридичним особам виступила Наталія Манжелєй - начальник Вознесенської Державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби у Миколаївської області.

 

Про запобігання виникненню пожеж в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю поінформував Володимир Гуцалов – начальник Вознесенського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

 

Про підготовку до опалювального сезону 2023/2024 року об’єктів інфраструктури доповів Олександр Калина - начальник управління соціально-економічного розвитку території Вознесенської районної військової адміністрації. З даного питання виступили начальник Вознесенського відділення АТ «Миколаївгаз» Максим Крет та в.о. директора Північного округу філії Вознесенського району АТ «Миколаївобленерго» Олександр Зотов.

 

В обговоренні питань порядку денного взяли участь голови територіальних громад. Виступив народний депутат України Артем Чорноморов, який ознайомив присутніх з напрямками своєї роботи та діяльністю комітетів Верховної Ради України. Зосередив увагу на необхідності розробки перспективних планів розвитку територіальних громад з метою залучення інвестицій для регіонального та місцевого розвитку.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.