Вознесенська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписано Меморандум про співпрацю між Вознесенською районною радою та благодійною організацією “Благодійний Фонд “Право на Захист”

Дата: 29.05.2023 10:15
Кількість переглядів: 177

 

25 квітня 2023 року між Вознесенською районною радою Миколаївської області та благодійною організацією “Благодійний Фонд “Право на Захист” підписано Меморандум про співпрацю у сфері забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок збройного конфлікту або окупації, на безоплатну правову допомогу.

 

Предметом цього Меморандуму є консолідація зусиль, спрямованих  на співпрацю заради реалізації внутрішньо переміщеними особами та особами, які постраждали внаслідок збройного конфлікту або окупації, права на якісну безоплатну правову допомогу, в тому числі з метою забезпечення доступу до правосуддя, на території Вознесенського району Миколаївської області.

 

Благодійний Фонд  «Право на Захист» надає безоплатну юридичну консультацію щодо питань, пов’язаних із внутрішнім переміщенням, перетином кордону, соціальних виплат, гуманітарну та психологічну допомогу переселенцям та тим, хто постраждав від війни.

 

За період останніх трьох місяців, співпрацюючи із керівництвом Вознесенської районної ради, представники Фонду познайомились і провели зустрічі із спеціалістами відділів соціального захисту територіальних громад району, що вже призвело до спільної роботи із впровадження реалізації проектів для внутрішньо переміщених осіб з наданням їм допомоги для вирішення проблем, з якими зіткнулися ці люди.

Допомога надається  кожному, хто шукає захист в Україні, у доступі до гарантованої законом процедури. Представляємо шукачів захисту в суді та підтримуємо їх під час інтеграції в українське суспільство.

 

Контактні дані: БФ «Благодійний фонд «Право на Захист»

 

Керівник Миколаївського офісу БФ “Право на захист”

Задорожний Анатолій Євгенович

Тел.:+38 (093) 977 28 88

E-mail: a.zadorozhnyi@r2p.org.ua

 

Гаряча лінія для допомоги ВПО:

(099) 507 50 90 (tel:+380995075090(068) 507 50 90 (tel:+380685075090)

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.