Вознесенська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Вознесенської районної ради Спартак ГУКАСЯН провів особистий виїзний прийом громадян в територіальних громадах району

Дата: 24.04.2023 09:46
Кількість переглядів: 335

З 18 по 21 квітня 2023 року голова Вознесенської районної ради Спартак ГУКАСЯН провів особистий виїзний прийом громадян у Братській, Доманівській, Веселинівській та Єланецькій територіальних громадах аби на місці ознайомитись з проблемами місцевих жителів та посприяти у їх найшвидшому вирішенні.

Прийом громадян проводився за участі голів територіальних громад, їх заступників. У Єланецькій селищній раді в особистому прийомі громадян взяв участь депутат Вознесенської районної ради Олексій Спину.

 

Під час спілкування до голови районної ради звертались мешканці громад з різними питаннями, зокрема, проведення робіт з облаштування освітнього закладу, житлово-комунальних питань, забруднення довкілля, врегулювання земельних відносин, проведення ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг, відновлення очного навчального процесу в закладах освіти 2023-2024 року, пошук військовополонених та зниклих безвісти в умовах війни в Україні, відновлення газопостачання в оселі заявника, порушення правил благоустрою окремими громадянами та інші.

Усім заявникам було надано вичерпні роз’яснення. Усі питання взяті головою районної ради під особистий контроль.

 

Разом з головою районної ради в територіальних громадах представники благодійного фонду «Право на захист» провели зустрічі з керівниками відділів соціального захисту населення громад та внутрішньо переміщеними особами з метою надання групової юридичної консультації для внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від воєнних дій. Основні питання – компенсація за зруйноване майно, отримання соціальних виплат, одержання всіх видів документів та інші.

 

18 квітня 2023 року - Братська селищна рада

 

19 квітня 2023 року - Доманівська селищна рада

 

20 квітня 2023 року - Веселинівська селищна рада

 

21 квітня 2023 року - Єланецька селищна рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.