Вознесенська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У неділю, 2 квітня 2023 року, у Вознесенській ДЮСШ представники місцевого самоврядування змагалися за Кубок Вознесенської районної ради по настільному тенісу

Дата: 03.04.2023 11:11
Кількість переглядів: 149

Участь у турнірі взяли депутати, представники органів місцевого самоврядування Олександрівської, Братської, Доманівської, Веселинівської, Єланецької селищних рад, Дорошівської, Бузької, Прибужанівської, Мостівської, Прибузької, Новомар’ївської сільських рад, також зіграли команди Вознесенської міської ради та Вознесенської районної ради.

 

Безпосередньо змагались у турнірі голова районної ради Спартак Гукасян, Олександрівський селищний голова Микола Бензар, Дорошівський сільський голова Олег Солощенко та Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев.

Підтримували своїх колег заступник Вознесенського міського голови Андрій Жуков, голова Братської селищної ради Неля Собко та голова Прибузької сільської ради Олена Щербина.

 

Голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян привітав всіх учасників, подякував за те, що знайшли час для участі у турнірі, а також побажав успіхів та перемоги найсильнішому.

Після організаційних моментів, виконання гімну та церемонії відкриття, розпочався турнір з настільного тенісу.

 

Всіх спортсменів розділили на групи, у кожній з яких учасники зіграли між собою. Вже за результатами цих поєдинків сформувалися пари – переможці своїх груп, ті, хто зайняли другі, треті і т.д. місця. Переможців визначали у двох категоріях – індивідуальній та командній. 

 

За результатами турніру визначено переможців:

 

I місце – Микола Михалко (Мостівська громада)

II місце – Іван Алексєєв (Вознесенська міська громада)

III місце – Георгій Делі (Мостівська громада).

 

Командні результати розділилися наступним чином:

перше місце у команди Веселинівської громади,

друге – у Новомар’ївської громади,

третє – у Братської громади.

 

Головним арбітром турніру виступала суддя національної категорії Ірина Прокопівна Шевченко. Кожен з поєдинків змагань судили вихованці Вознесенської ДЮСШ, які незважаючи на свій юний вік, вже мають чималий багаж спортивного досвіду за плечима.

 

За підсумками турніру голова районної ради Спартак Гукасян подякував учасникам та пообіцяв, що подібні змагання між представниками органів місцевого самоврядування з різних громад району не останні: «Обов’язково з вами зустрінемося ще влітку!»

 

Вознесенська районна рада висловлює щиру подяку керівнику Вознесенської ДЮСШ Абдуллаєву Миколі Атаєвичу за надану допомогу в організації підготовки та проведення турніру з настільного тенісу серед представників місцевого самоврядування Вознесенського району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.