Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч голови районної ради Спартака ГУКАСЯНА з землекористувачами Новомар’ївської територіальної громади

Дата: 23.03.2023 13:54
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

23 березня 2023 року в Новомар’ївській сільській раді відбулася робоча зустріч голови Вознесенської районної ради Спартака ГУКАСЯНА за участі голови громади Тамари ФЕСЬКО та голови спілки роботодавців та підприємців Вознесенського району Валерія БУНДЮКА з землекористувачами громади.

В ході зустрічі були підняті проблемні питання розвитку місцевого бізнесу, агропромислового комплексу, виробництва, реалізації та переробки сільськогосподарської продукції, цінової політики на неї, в тому числі на добрива та засоби захисту рослин.

Піднімалося питання бронювання працівників агропромислового комплексу, збереженні фахівців, зайнятих у вирощуванні сільгосппродукції,  уточнення мобілізаційних завдань для сільгосппідприємств різних форм власності.

В ході зустрічі була приділена особлива увага питанню ремонту доріг, що на сьогодні хвилює не тільки керівників сільськогосподарських підприємств, а й усіх жителів громади. Сільський голова Тамара Фесько підтримала це питання, бо це є дуже важливим не тільки для аграріїв, а й для забезпечення навчального процесу в громаді, оскільки курсування шкільних автобусів, підвезення учнів та педагогів до закладів освіти, у зв’язку з таким станом доріг, є дуже проблематичним.

У ході зустрічі відбувся активний діалог, підняті актуальні питання та обговорено можливі шляхи їх вирішення.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.