Вознесенська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася XVI сесія Вознесенської районної ради

Дата: 22.02.2023 14:20
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

Відбулася чергова сесія районної ради

 

Сьогодні у режимі відеоконференції відбулась ХVІ сесія Вознесенської районної ради восьмого скликання. Засідання, на якому були присутні 33 депутати, провів голова районної ради Спартак Гукасян. Сесії передувало спільне засідання постійних комісій районної ради.  

На розгляд сесії районної ради було винесено шість питань та прийнято відповідні рішення. Зокрема, депутати заслухали інформацію керівника Вознесенської окружної прокуратури Віти Денисенко щодо стану законності, заходів її зміцнення та результатів діяльності на території Вознесенського району за 2022 рік.

Також депутати заслухали звіт голови районної ради за 2022 рік. Звітуючи про свою діяльність на посаді голови, Спартак Гукасян щиро подякував депутатському корпусу  районної ради за небайдужість до проблем району та посильну участь кожного у благодійних справах, які допомагають підтримувати всі виклики сьогодення.

З метою вшанування героїчного подвигу, громадянської відваги, мужності та самовідданості захисників Вознесенського району, полеглих у березні 2022 року під час захисту та оборони Вознесенського району від російського агресора, депутати одноголосно підтримали рішення «Про День вшанування пам’яті захисників Вознесенського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України».

Депутати також розглянули та прийняли рішення «Про звільнення від сплати орендної плати майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вознесенського району», «Про передачу Комунального підприємства «Райводпостач» із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вознесенського району Миколаївської області у комунальну власність Бузької сільської ради» та «Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування голові Вознесенської районної ради».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.