Вознесенська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася XII чергова сесія районної ради

Дата: 29.06.2022 10:35
Кількість переглядів: 177

21 червня 2022 року у режимі відеоконференції відбулась ХІІ сесія Вознесенської районної ради восьмого скликання. Засідання, на якому були присутні 34 депутати, провів голова районної ради Спартак Гукасян. Перед сесією, 17 червня відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради, на якому депутати узгодили питання порядку денного та рекомендували сесії прийняти по них рішення.

На розгляд сесії районної ради було винесено п’ять питань, зокрема, депутати внесли  зміни до Регламенту Вознесенської районної ради восьмого скликання в частині проведення дистанційних засідань, заслухали інформацію про хід виконання районної Цільової програми територіальної оборони у Вознесенському районі на 2022-2026 роки.

Під час роботи сесії було прийнято звернення депутатів Вознесенської районної ради Миколаївської області до Президента України щодо підтримки у наданні Україні статусу кандидата на членство в Європейському Союзі.

Також прийняті рішення «Про надання погодження Товариству з обмеженою відповідальністю «Філія «Зелений Гай» на отримання спеціального дозволу на користування надрами» та «Про надання погодження Товариству з обмеженою відповідальністю «Філія «Південний кар’єр» на отримання спеціального дозволу на користування надрами».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.